⁄mala zvona

  • svi naslovi
  • naslovi na hrvatskom jeziku
  • naslovi na engleskom jeziku
Hrvatske narodne bajke

Hrvatske narodne bajke koje je prema etnografskim izvorima ispričala Sanja Lovrenčić objavljene u novom ruhu, s ilustracijama Branke Hollingsworth Nare.

17,00 
Točka Nemo ⁄ Mladen Kopjar

ton ove zbirke proizlazi iz duboke emocionalnosti kojom je cijela prožeta; autor se obraća  svojim najbližima, meandrirajući kroz područja nježnosti i boli.

14,00 
Čudovišta

Čudovišta iz naslova ove priče, potaknuta nekim sitnim događajima, kradu malenoj junakinji boje. Svaka boja utjelovljuje neku emociju, sposobnost ili svojstvo.

15,00 
Tminice

U sobi se tama počinje spuštati sa stropa i uzdizati s poda, pa se te dvije tame grle i miješaju stvarajući malene izdanke mraka – tminice.

15,00 
Svi moji osim mene ⁄ Luka Mavretić

Motivičko bogatstvo i svojevrsna dnevnička neposrednost autorskog rukopisa čine ovu zbirku zanimljivom i svježom, a pažljivijim čitanjem razotkriva se koliko je promišljen autorov izbor riječi.

13,00 
Dormitorij ⁄ Lidija Dujić

Izdvajajući i očuđujući neke izabrane trenutke, pretvarajući bljeskove stvarnosti u promišljenu jezičnu strukturu, autorica stvara originalne i meditativne pjesničke kolaže, uz jasnu svijest o poeziji kao ne-običnom govoru.

14,00 
Piccola con piccolo

Kroz dopadljiv lik djevojčice Piccole i vješte igre riječima, autor invetivno povezuje talijanski i hrvatski jezik te ukazuje na velik utjecaj talijanskog jezika na suvremenu terminologiju klasične glazbe i umjetnosti.

13,00 

MALA ZVONA

Naš moto “KNJIGE KOJE TRAJU” odraz je želje da stvaramo knjige kojima se čitatelji vraćaju više puta, koje mogu čitati pripadnici različitih generacija iste obitelji ili zajednice, koje imaju trajnu estetsku vrijednost i kao tekstovi i kao predmeti. Stoga posvećujemo maksimalnu pažnju svim etapama procesa produkcije knjige – od koncepcije, izbora i obrade tekstova do vizualnog oblikovanja i tiska. Mala zvona utemeljili su 2010. Sanja Lovrenčić i Adrian Pelc.

FLASH15

unesi kupon kod i ostvari -15% na kompletnu narudžbu!

*vrijedi samo danas (2.4.2024.)
*kupon se unosi na kraju narudžbe, na ⁄checkout⁄ stranici
*⁄flash sale⁄ promocije su nasumične i u trajanju od samo jednog dana. zaprati nas na instargamu da uhvatiš sve buduće!

... za sve informacije o novim izdanjima i popustima!

⁄DOSTAVA 5€
*besplatna za narudžbe preko 50€

*sve narudžbe dostavljamo GLS kuriskom službom
*zaprimljene narudžbe do 11:00h šaljemo isti dan ⁄nakon vidljive uplate na računu⁄
*navedena cijena i uvjet vrijede samo za domaće narudžbe ⁄Hrvatska⁄
*za narudžbe prema EU zemljama molimo posjetite englesku verziju stranice

OPCIJE PLAĆANJA
*pouzećem ⁄gotovinom ili karticom dostavljaču⁄
*uplatom na račun ⁄skeniranjem koda bankovnom aplikacijom ili prema podatcima poslanim na e-mail⁄

ova stranica koristi kolačiće za prikupljanje informacija i poboljšanje usluge. Nastavkom pregledavanja ove stranice slažete se s korištenjem kolačića.