⁄f11 kolekcija

  • svi naslovi
  • naslovi na hrvatskom jeziku
  • naslovi na engleskom jeziku
Hana Miletić — Street Photography

Kamera Hane Miletić ne bilježi ono što bismo mogli nazvati spektaklom (za mase). Njezin pogled ne ubada, ne postavlja pravila, ne donosi sud.

16,00  (121,00 kn)
Bojan Mrđenović — Toplice

Bojan Mrđenović postavlja se u aktivnu poziciju, u poziciju promatrača. Ne zanima ga da nam ponudi uljepšane slike stvarnosti, nego da isporuči neku vrstu saznanja.

16,00  (121,00 kn)

⁄f11 kolekcija

f11 edition

Edicija f11 odgovor je na nedostatak kontinuiranog objavljivanja o mediju fotografije. ove knjige ⁄malog⁄ formata, u kojima se, uz odabrane radove fotografa, objavljuju i kritičko-teorijski tekstovi o suvremenoj fotografiji. na taj način, osim što potiču samu fotografsku produkciju, sudjeluju i u razvoju kritike i teorije suvremene fotografije u hrvatskoj. f11 zamišljen je kao međunarodna platforma znanja o suvremenoj hrvatskoj fotografiji, koja se na taj način značajnije integrira u međunarodni kontekst, zato što su sve knjige objavljene na hrvatskom i engleskom jeziku.

⁄GIVEAWAY⁄

Ekstravagantna tijela — Ekstravagantne godine

sve narudžbe koje sadrže +25 € knjiga izdavača ⁄KONTEJNER⁄ dobivaju ovu knjigu na poklon!

ova stranica koristi kolačiće za prikupljanje informacija i poboljšanje usluge. Nastavkom pregledavanja ove stranice slažete se s korištenjem kolačića.