⁄25 fps festival kolekcija

  • svi naslovi
  • naslovi na hrvatskom jeziku
  • naslovi na engleskom jeziku
25 fps ⁄ 2015—2021 ⁄paket⁄

komplet od 7 knjiga + 3 torbe. Festival 25 FPS prikazuje nezavisne i nekomercijalne filmove koji na inovativan način istražuju mogućnosti filmskog jezika.

40,00 
25 fps ⁄ 2012—2014 ⁄paket⁄

komplet od 3 knjige + 2 torbe. Festival 25 FPS prikazuje nezavisne i nekomercijalne filmove koji na inovativan način istražuju mogućnosti filmskog jezika.

20,00 

25 fps festival

Festival 25 FPS prikazuje nezavisne i nekomerci­jalne filmove koji na inovativan način istražuju mogućnosti filmskog jezika, pripovijedanja i samoga medija; nastaju na granicama filmskih rodova i žanrova te šire razumijevanje filma kao umjetnosti. Promovira izražajne autorske koncepte, tematske, idejne i estetske iskorake te radove koji nastavljaju tradiciju avangardnog i eksperimental­nog filma. Njegove stalne programske cjeline su:

⁄NATJECATELJSKI PROGRAM⁄ Dvogodišnja produkcija izazovnih i refleksivnih radova iz cijeloga svijeta. Dodjeljuje se najmanje pet nagrada, a filmove vrednuje Veliki žiri, Žiri kritike te publika. Nagrade Velikog žirija su novčane.

⁄ŽIRI PREDSTAVLJA⁄ Tri su člana Velikog žirija, a riječ je o domaćim i stranim autorima i filmašima, filmskim kritičarima, kustosima ili festivalskim selektorima. Za festival oblikuju autorske i nacionalne retrospektive ili tematske programe.

⁄EXPANDED CINEMA⁄ Audiovizualni performansi proširenog filma u kojima se gledanje filma obogaćuje kodovima iz drugih medija – kazališta, glazbe i skulpture. Pro­jekcija se oslobađa okvira kinoplatna i u nju uranja publika, projekcijska aparatura i sami izvođači.

⁄REFLEKSI⁄ Godišnji izbor inovativne hrvatske filmske produk­cije. Selekcija promovira smione naslove čiji autori rade u vizualnoj umjetnosti i u drugim filmskim rodovima s nekonvencionalnim pristupom formi i naraciji. Udruga 25 FPS s partnerom GreenDCP najboljem filmu dodjeljuje Nagradu GreenDCP.

⁄ODE FILMU⁄ Glasoviti filmovi filmske avangarde koji u formi kratkog preludija za Natjecateljski program pokazuju i slave fotokemijska svojstva filma, umijeće bavljenja filmskom vrpcom te umjetnost filmskog eksperimenta kroz povijest. Prikazivanje filma na filmu.

FLASH15

unesi kupon kod i ostvari -15% na kompletnu narudžbu!

*vrijedi samo danas (2.4.2024.)
*kupon se unosi na kraju narudžbe, na ⁄checkout⁄ stranici
*⁄flash sale⁄ promocije su nasumične i u trajanju od samo jednog dana. zaprati nas na instargamu da uhvatiš sve buduće!

... za sve informacije o novim izdanjima i popustima!

⁄DOSTAVA 5€
*besplatna za narudžbe preko 50€

*sve narudžbe dostavljamo GLS kuriskom službom
*zaprimljene narudžbe do 11:00h šaljemo isti dan ⁄nakon vidljive uplate na računu⁄
*navedena cijena i uvjet vrijede samo za domaće narudžbe ⁄Hrvatska⁄
*za narudžbe prema EU zemljama molimo posjetite englesku verziju stranice

OPCIJE PLAĆANJA
*pouzećem ⁄gotovinom ili karticom dostavljaču⁄
*uplatom na račun ⁄skeniranjem koda bankovnom aplikacijom ili prema podatcima poslanim na e-mail⁄

ova stranica koristi kolačiće za prikupljanje informacija i poboljšanje usluge. Nastavkom pregledavanja ove stranice slažete se s korištenjem kolačića.